Frigarui de iarna la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 17 Ian 2010 | 12553 vizualizari

 

Cu gandul la iarba verde ,gratare si frigarui am zis ca n-ar fi rau. Macar frigaruile !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carne porc
  • 400 gr.piept  curcan
  • 400 gr. carnat afumat [am avut de casa]
  • 200 gr. slanina afumata
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel mic 
  • 10 cipercute intregi
  • 10 rosii cherry
  • frunze praz
  • 2 linguri mustar[ am pus de dijon cu bobite intregi ]
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos soia
  • zeama de la o lamaie
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • seminte marar
  • 4 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de iarna la cuptor:

  1. carnea se spala se feliaza bucati mai mici .
  2. slanina si carnatul se taie bucati .
  3. se curata , spala si feliaza legumele .
  4. usturoiul se curata si se zdrobeste .
  5. se amesteca carnea, slanina , carnatul, legumele cu restul ingredientelor si se lasa 2 ore la rece .
  6. se infing in bete de bambus sau lemn si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .  tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor , foc mare timp de 30 min.
  7. dupa 30 min se indeparteaza  folia , se lasa sa se rumeneasca , la foc mediu.

TIPS-URI

1

dovlecelul si vanata nu le curatati de coaja , arata mai bine asa .

2

serviti cu salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de iarna la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura marinata in sos picant